Masterclass HET KINDERBREIN


Met de beste bedoelingen kun je het als opvoeder helemaal mis doen!

Het kinderbrein is nog vrij kwetsbaar. Hoe jij, als (professional) of ouder met deze breinen omgaat is essentieel voor de rest van hun leven en bepaalt hun mate van geluk. Wat weten we eigenlijk van het kinderbrein? Wat we weten is vaak gebaseerd op psychologie en niet op de biologische werking van het brein. Daarom bestaat er een kans dat je, ondanks de beste bedoelingen, tegen de natuurlijke werking van het brein in gaat. Gelukkig is dit ook gemakkelijk te herstellen. Maar dan moet je wel weten hoe het kinder brein werkt. We geven praktische handvatten en handige tips over hoe het kinderbrein functioneert.

Aanbieding van € 349,- voor € 299,-

De masterclass bieden wij normaal gesproken aan voor een bedrag van € 349,- maar omdat jij via All-Connected en Anasha van Tooren met ons in contact bent gekomen doen wij jou dit aanbod.

Met deze informatie ga jij naar huis:

basiskennis over het kinderbrein; hoe ga je in de opvoeding (in de breedste zin des woords) zo om met het kinderbrein dat het kind opgroeit tot een evenwichtige en gelukkige en volwassene.

  • Basiskennis over de werking van het kinderbrein, waar zijn ze gevoelig voor om en hoe herstel je ‘beschadigde’ kinder breinen?
  • Welke rol heb je als opvoeder en hoe kun je worgen voor evenwichtige blije kinderen
  • Welke specifieke voorwaarden stelt het kinderbrein om optimaal te kunnen leren? Wat betekent leren überhaupt voor het brein?
  • Welke impact hebben cijfers en hoe ge je daar het beste mee om?
  • Wanneer kinderen ‘druk’ gedrag vertonen komt dat omdat zij ADHD hebben of komt  het omdat leersystemen niet voldoen aan de eisen van het brein.
  • Wat doet straffen of belonen voor het kinderbrein en wat werkt het beste?
  • Hoe ga je om met fouten die kinderen maken?
  • Wat is een conflict en waarom leidt dit meestal tot ruzie.
  • Wat is er voor nodig dat kinderen wel luisteren en niet op hun mobiel zitten?

Wat kun je verwachten

Aan het einde van deze dag begrijp je hoe kwetsbaar het kinderbrein is. Tevens heb je alle ingrediënten die je nodig hebt om jouw rol als opvoeder optimaal uit te voeren.

We onderbreken de training voor een gezonde ‘brein’ lunch;

Als afsluiting drinken we samen een borrel.

De Masterclass met workshop elementen, is op basis van het Amazon

best- selling boek “Why of everything” van de Auteurs: Marcel Bos & Eddie

Tjon Fo opgezet.

* “80% van de normen en waarden die kinderen leren gebeurt in de eerste 7 levensjaren en wordt als uitgangspunt voor de rest van hun leven gebruikt.”

* “Kinderen doen niet wat je zegt maar wel wat je doet. Wanneer ouders hun handelen baseren op wat zij van hun ouders geleerd hebben kan het dus helemaal mis gaan.”

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Datum/Tijd
Datum(s) - 12/10/2020
10:00 - 17:00

Wie komt er:

Locatie
Stayokay Dordrecht

Categorieën