UITGESTELD! MASTERCLASS BRAIN INFLUENCED CHANGE MANAGEMENT


HET MENSELIJK BREIN EN HAAR GEHEIMEN ONTRAFELD!

HET MENSELIJK BREIN HERBERGT DIVERSE GEHEIMEN. MET BEHULP VAN DE LAATSTE TECHNIEKEN ZIJN NEUROWETENSCHAPPERS IN STAAT OM REALTIME IN HET BREIN TE KIJKEN. DIT GEEFT VERRASSENDE INZICHTEN IN HOE HET MENSELIJK BREIN DAADWERKELIJK WERKT EN BEHANDELD WIL WORDEN. DOOR VAN DEZE KENNIS GEBRUIK TE MAKEN WORDT
VERANDEREN KINDERSPEL. DE HUIDIGE MAATSCHAPPIJ VERANDERD MET EEN ENORME VAART. VERANDEREN IS GEEN LUXE MAAR EEN NOODZAAK.

 

De technologische vooruitgang heeft een enorme impact op de manier waarop werkzaamheden
uitgevoerd worden. Bedrijven, en dus mensen, die in staat zijn continue te blijven veranderen zijn de
winnaars van morgen. Omdat het menselijk brein standaard niet van veranderingen houdt is dit een lastige uitdaging. Verandermanagement is een actueel onderwerp. Het brein stelt hele specifieke eisen en voorwaarden voordat het bereidt is te veranderen. In deze master class leert hoe alles over deze condities, hoe het brein te verleiden is en hoe je ervoor zorgt dat veranderen niet leidt tot hoge frustratie, ziekte verzuim en een verpestte werksfeer.

AANBIEDING € 299,-

De Masterclass biedt Sparkwise normaal aan voor een bedrag van €349,00 omdat jij via All-Connected en Anasha van Tooren met hen in contact bent gekomen doen zij jou dit aanbod!

VOOR MEER INFORMATIE DOWNLOAD DE BROCHURE MET ONDERSTAANDE LINK

BROCHURE MASTERCLASS BRAIN INFLUENCED CHANGE MANAGEMENT

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Datum/Tijd
Datum(s) - 26/03/2020
10:00 - 17:00

Wie komt er:

Locatie
Stayokay Dordrecht

Categorieën