Edwin van Noord

Edwin van Noord

Ik ben Edwin van Noord, vader van 3 kinderen,  2 dochters en een bonus zoon 😉

Bijna heel mijn werkleven ben ik wel actief geweest in de maritieme en offshore wereld en dan gericht op lading pompen, deze kunnen vaste- of draagbare (dompel) pompen zijn.

Sinds 2014 ben ik zelfstandig ondernemer lever ik zelf pompen en treed ik op als consultant voor andere bedrijven. Lees meer

Deel dit event
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Anasha van Tooren

Anasha van Tooren
Verbinden is wat ik doe

Mijn naam is Anasha van Tooren. Ik ben de trotse moeder van 3 kinderen (Binck, Birtje & Rebelle) en ondernemer. Samen met mijn partner ben ik actief in verschillende ondernemingen.

Als kind heb ik lang geworsteld met de vraag wat wil ik ‘later’ worden, nu blijkt mijn passie en talent te zijn:  het bij elkaar brengen van mensen. Dit doe ik met mijn HR Onderneming waarover ik later meer vertel maar ook op voor Makro Breda waar ik met veel passie en plezier samen met het Makro team events organiseer. Wij verbinden ondernemers met elkaar en ondersteunen deze in hun ontwikkeling als ondernemer.

Mijn werkgebied omvat alle facetten van HR. Ik analyseer waar ondernemers ondersteuning kunnen gebruiken op HR-gebied en lever een passende oplossing door de inzet van persoonlijke aandacht en maximale focus op de mogelijkheden. Op basis van vele jaren praktijkervaring heb ik mijn eigen visie en filosofie ontwikkeld. De kernwaarden bij mijn HR bedrijf zijn: persoonlijke aandacht en maximale focus op de mogelijkheden. Lees meer

Deel dit event
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Informatie

Wat?
Netwerken met een  +. De plus staat voor: smaak, beleving en persoonlijke ontwikkeling.

Waar?
Elk kwartaal vindt er een groot All-Connected event plaats opsteeds wisselende locaties in de regio ‘Drechtsteden’. Dit zijn veelal druk bezochte events met meer dan 100 bezoekers. 

Houd je agenda strak in de gaten voor de andere events die gepland staan. regelmatig vinden er ook kleinere kennissessies, workshops & trainingen plaats. Onderwerpen zijn altijd actueel, vernieuwend & inspirerend.

Wanneer?
Het event start om 16:00 uur met een inspirerende workshop.
Vanaf 17:00 uur wordt de workshop gevolgd door een informele borrel.
Wanneer de locatie het toelaat, er horeca aanwezig is, verzorgen wij als afsluiting het diner, toegang tot deze events is altijd gratis. Drankjes en diner zijn voor eigen rekening. 

Hoe?
Via Eventbrite kun jij jezelf heel eenvoudig aanmelden voor het event. We geven de kennissessie en de borrel altijd afzonderlijk weer, spreekt de worskhop niet aan of heb je geen tijd om te blijven hangen tijdens de borrel meld je dan aan voor een enkel onderdeel, vrijheid blijheid! De workshop en netwerkborrel zijn op inschrijving, maar gratis. 

Wie?
Onze events zijn, na inschrijving, vrij toegankelijk voor ondernemers en ondernemende medewerkers van bedrijven.  Als ondernemer uit de omgeving van de Drechtsteden haalt je het meest uit onze events. Ook als je niet uit de regio komt ben je van harte welkom,

Deel dit event
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail