OPENINGSTIJDEN
Maandag van 9.00 – 17.00 uur
Dinsdag van 9.00 – 17.00 uur
Woensdag van 9.00 – 17.00 uur
Donderdag van 9.00 – 17.00 uur
Vrijdag 09.00 – 15.00 uur
Zaterdag indien nodig.
Zondag indien nodig.

CONTACTINFORMATIE
Robert Schumanring 39
3137 VB Vlaardingen

T : 0654 – 69 13 54
E : cor@theprofsite.nl

the Profs reclamemakers

Internet- & communicatie bureau

Ons team is een totaal-communicatiebureau dat een totaalaanpak van elke campagne kan garanderen. Heeft u behoefte aan slechts één discipline binnen ons team? Dan werkt u uitsluitend met deze specialist.

Dit schaalbare model biedt vele voordelen ten opzichte van het traditionele reclamebureau. U betaalt wat u verbruikt, niet voor cellen die niet-actief voor u werken op dat moment. Een nieuwe aanpak die voorziet in de behoeften van de ondernemer van nú.

Elke specialist vertegenwoordigt een expertise in zijn vakgebied. Creatief, strategisch meedenkend en van alle markten thuis, dát is ons team. De communicatie-architectuur die ontstaat, geeft je merk een structuur, een doel en een richting. En bepaalt vanuit welke krachten je voor een consistente consumentenervaring kunt gaan zorgen. Uiteindelijk is het belangrijkste trouwens niet wie je bent of wat je doet, maar wat je betekent voor je doelgroep. Zéker omdat de doorsnee consument met drie- tot vijfduizend reclame-uitingen per dag in aanraking komt. Geen zorgen. Samen met ons kun je ontdekken op welke basisemotie je met jouw merk in kunt spelen. Want de voorkeur voor je merk gaat langs het hart, voordat het in het hoofd terechtkomt.