Jan Wind

Goedendag…mijn naam is Jan Wind.

Ik ben superrijk… Vele jaren gelukkig samen met Catja, mijn vrouw. Vader van 4 kinderen en Opa van 6 kleinkinderen. Van jongs af aan ben ik benieuwd naar de verhalen van mensen. Werkte met veel plezier jarenlang voor lokale overheden om de directe communicatie tussen bestuurders en burgers vorm en inhoud te geven.

Wat ik daar leerde? Eerlijk duurt het langst, je verhaal moet kloppen. Zo niet, dan gaat het schuren en verdwijnt het vertrouwen als sneeuw voor de zon. Mijn ervaring zegt dat je in je professionele communicatieve uitingen dicht bij jezelf moet blijven en bij de club waarvoor je werkt. En dat de club en jij zich als Yin en Yang moeten voelen. Voelt dat niet als naadloos en kloppend?

Zoek een oplossing of… wegwezen! Zoek ander werk of begin voor jezelf.

Leer jezelf kennen en accepteer jezelf zoals  je bent. Dan kun je van daaruit werken aan een uitstekende professionele uitstraling die bij jou en je bedrijf of organisatie past. Je sterke punten versterken. Jouw unieke talenten en vaardigheden weergeven in een stijl die natuurlijk aanvoelt voor jou en je klanten. Daarom heet mijn bedrijf ook ‘Laatjekennen’.

Bijna 80 % van onze economie draait op dienstverlening. Diensten koop je op basis van vertrouwen. Je koopt van de vrouw of man die je diensten gaat verlenen. Hoe wil jij je als dienstverlener laten kennen? Ik help je er graag mee. Zodat elke prospect beter weet waarom ze wel of niet met jou in zee wil gaan. 

Gelukkig mocht ik jarenlang oefenen. Vele communicatie uitingen zelf redigeren en vormgeven. Schrijven, interviewen, fotograferen, opmaken, design ontwikkelen, filmen en editen. Heb het in de praktijk geleerd en succesvol toegepast. Storytelling dus.

Met een voor Anasha werk ik intensief samen om de workshops van All-Connected te promoten. Binnenkort ondersteun ik Anasha ook in de communicatie voor haar nieuwe uitdaging, het bedrijf ‘FYFF’.

Graag vertel ik ook jouw verhaal in de vorm die bij jou en jouw publiek past. Ben geen man die ‘wel even een offerte schrijft’. Doe ik niet, begin er niet eens aan. Heb een veel beter aanbod… In de kosteloze voorbereiding ga ik met jou en paar intensieve gesprekken aan om precies uit te vinden, wat je wenst, welke doelen je wilt bereiken, wat je verwachtingen zijn. Zodat we samen goed beslagen ten ijs komen. En dat is de gratis basis voor het gesprek over de kosten. Niet andersom.

Bevalt je dat? We zien elkaar vast eens op een netwerkdiner, een netwerkborrel of een workshop van All-Connected of ergens anders in ondernemersland…

Laat jezelf kennen!

Hartelijk groet van Jan Wind

 

Deel dit event
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail