Anasha van Tooren

Anasha van Tooren
Verbinden is wat ik doe

Mijn naam is Anasha van Tooren. Ik ben de trotse moeder van 3 kinderen (Binck, Birtje & Rebelle) en ondernemer. Samen met mijn partner ben ik actief in verschillende ondernemingen.

Als kind heb ik lang geworsteld met de vraag wat wil ik ‘later’ worden, nu blijkt mijn passie en talent te zijn:  het bij elkaar brengen van mensen. Dit doe ik met mijn HR Onderneming waarover ik later meer vertel maar ook op voor Makro Breda waar ik met veel passie en plezier samen met het Makro team events organiseer. Wij verbinden ondernemers met elkaar en ondersteunen deze in hun ontwikkeling als ondernemer.

Mijn werkgebied omvat alle facetten van HR. Ik analyseer waar ondernemers ondersteuning kunnen gebruiken op HR-gebied en lever een passende oplossing door de inzet van persoonlijke aandacht en maximale focus op de mogelijkheden. Op basis van vele jaren praktijkervaring heb ik mijn eigen visie en filosofie ontwikkeld. De kernwaarden bij mijn HR bedrijf zijn: persoonlijke aandacht en maximale focus op de mogelijkheden.

Mijn corebusiness is de verbinding tussen werkgever en werknemer, werving en selectie is waar ik mij het meest mee bezig houd. Mijn taak als extern corporate recruiter neem ik uiterst serieus. Deze waarden spelen voor mij een leidende rol: aandacht, balans, daadkracht, energiek, inlevingsvermogen, integriteit, kwaliteit, onafhankelijkheid en respect.

Ik ga in gesprek -met de werknemer én de werkgever- om uit te zoeken wat hen drijft, waar ze goed in zijn, wat ze leuk vinden, wat energie geeft. Die informatie gebruik ik om de juiste mensen aan elkaar voor te stellen. Mijn kracht zit vooral in mijn vermogen om te kunnen luisteren en interpreteren wat wel en níet wordt gezegd. Ik heb plezier in wat ik doe. Mijn overtuiging is, dat mensen die doen wat ze leuk vinden, dit met zoveel overgave kunnen doen dat ze grootse dingen kunnen bereiken. Wat ik wil voor de mensen met wie ik samen werk is “het grootst mogelijke bereiken”!

Het maken van verbindingen tussen mensen loopt als rode draad door mijn leven zowel zakelijk als privé, ik zie altijd kansen en mogelijkheden, ben graag matchmaker. Mijn functie bij Makro is daarom heel logisch en een jas die perfect past. Met heel veel plezier zal ik deze rol ook vervullen binnen All Connected Drechtsteden.

Ik hoop tot snel op één van onze events,

Groetjes Anasha

 

Deel dit event
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail