Wil jij je ACQUISITIE verbeteren?


Doe het met Passie, Doe het vanuit je gevoel, Kort & Krachtig.

Over dit evenement

Theoretisch gezien is een goede [elevator] pitch een onderbouwing van zo’n zestig seconden waarin je je product/dienst verkoopt. Hierbij wordt één belangrijk aspect over het hoofd gezien…. je passie en de WHY, waarom zouden mensen bij jou kopen? Er zijn tenslotte vaak nog meer bedrijven die hetzelfde aanbieden.

Doe het met passie een klant koopt namelijk niet zomaar een product / dienst, hij koopt het van de persoon waar hij een goed gevoel bij heeft….jou!

Pitch dan ook vanuit je gevoel, vanuit je passie. Wat beweegt jou, wie ben jij en waarom doe je wat je doet. Maak met deze ingrediënten een vloeiend en samenhangend geheel, voeg daarbij nog de tips van Hans Jansen en creëer zo een goede pitch.

In de pitch vertel je kort maar krachtig:

· Wie je bent

· Wat je expertise is

· Wat je toevoegt

· Wat je zoekt

Met een goede pitch, bijvoorbeeld tijdens een netwerkbijeenkomst, creëer je ambassadeurs. Ambassadeurs zijn mensen [vaak ondernemers] die jou weer aanbevelen bij anderen. Het is dus belangrijk dat je pitch goed te onthouden is voor anderen, zodat zij zich jou herinneren. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat 70% van de ondernemers, na een eerste ontmoeting, geen flauw idee heeft wat je doet of hoe ze je kunnen inzetten in hun netwerk.

Pitchen kun je leren Leer, met de tips van Hans, hoe je een samenhangende pitch kunt schrijven met passie.

We sluiten de bijeenkomst af met een gezellige borrel (drankjes voor eigen rekening)

Belangrijke mededeling ivm de restricties rondom Covid19

We mogen weer samenkomen maar wel onder strikte voorwaarden. De regels zijn gesteld om ons te beschermen, wij houden elkaar aan de regels. Over anderhalve meter afstand is geen discussie, wij zorgen er voor dat dit gewaarborgd is voor alle aanwezigen. Dit betekent een maximum aantal aanmeldingen én een verplichting tot het aanschaffen van een (gratis) ticket. Bij mooi weer zijn we buiten, bij minder mooi weer hebben wij de beschikking over een hele grote ruimte binnen Stayokay. Wij kijken enorm uit naar de bijeenkomst Warme groet, Hans Jansen, Marco Verdouw & Anasha van Tooren

Consumpties

Dit event wordt mogelijk gemaakt door ‘kennisdeling’, toegang is door medewerking van Opendoors academy gratis. Koffie, thee en andere consumpties kunnen contant worden afgerekend.

Foto’s

Tijdens het event wordt beeldmateriaal gemaakt zou je hier niet op willen staan, geef dit aub bij binnenkomst aan dan houden wij hier rekening mee.

AANMELDEN VIA DEZE LINK

 

Datum/Tijd
Datum(s) - 03/06/2020
14:30 - 17:00

Wie komt er:

Locatie
Stayokay Dordrecht

Categorieën