Proost op vrouwelijk ondernemerschap, ‘Women in Wine’ tasting event


Wist je dat het smaakpalet, reuk- en beoordelingsvermogen van vrouwen beter is dan die van mannen? En wist je dat hoewel vrouwen maar 10% van de totale wijnen produceren, de wijnen vaker tot de beste van de wereld behoren?

Wijn neemt een centrale plek in onze cultuur. Een netwerkbijeenkomst zonder wijn bestaat simpelweg niet. Maar binnen in elke fles zit een verhaal, van de druiven die groeien, en degenen die ze hebben geplukt tot de inkopers die hebben bijgedragen aan jouw favoriete wijn in de winkel.

Tegenwoordig zijn veel wijnmakers vrouwen en ze verstoren stilletjes wat ooit een door mannen gedomineerde wijnindustrie was. Tijdens de Women in Wine Tastings zetten we het werk van vrouwelijke wijn professionals in het zonnetje en proosten we met zijn allen op vrouwelijk ondernemerschap!

 

 

Op maandag 18 maart ontmoeten wij elkaar bij Katinka Tromp in haar fotostudio. Katinka gelooft in het laten zien van je ziel en je kracht, dat wat jou compleet maakt. Zij maakt portretten van vrouwen zoals zij ze het liefst ziet: zelfverzekerd en op en top vrouwelijk.

Samen luisteren wij naar de verhalen van vrouwen in de wijnsector in een sfeer waarin wij elkaar en elkaars onderneming beter kunnen leren kennen. Meld je aan voor dit bijzondere event via de link.

Aanmelden;

Senay & Anasha

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Datum/Tijd
Datum(s) - 18/03/2019
19:00 - 21:00

Wie komt er:

Locatie
Katinka Tromp Portrait Photography

Categorieën