Onlinezichtbaarheid, 3 praktische tips


De eerste plek domineren bij Google, meer mensen informeren zonder hiervoor te betalen, duizenden extra bezoekers op je website.

Online zichtbaarheid, 3 praktische tips

Betere online zichtbaarheid voor jouw product of dienst.

3 praktisch toepasbare tips die weinig tijd kosten, geen geld en ook geen technische kennis behoeven.

Te mooi om waar te zijn? Nee hoor! Patricia van der Stek, internationaal marketing specialist inspireert ondernemers gebruik te maken van de (gratis) mogelijkheden die platformen als Google, Facebook & Instagram bieden.

  1. Hoe kun jij de eerste plaats domineren op google door slim gebruik te maken van de gratis opties die het platform biedt.
  2. Hoe kun je Facebook inzetten om jouw bericht organisch (gratis) aan te laten zien aan mensen en fans op de hoogte te stellen van jouw product of dienst zonder daarvoor te betalen.
  3. Hoe kun je het snelst groeiende socialmedia platform van deze tijd inzetten om van weinig naar duizenden extra (gratis) bezoekers op je website gaan – in slechts een paar weken- èn zonder daarvoor 1 cent te hoeven betalen.

Patricia deelt haar kennis gratis met de ondernemers die naar dit event komen. Voor het gebruik van de faciliteiten, hapjes drankjes etc rekent Stayokay een bedrag van € 17,50 inclusief btw. 

Na afloop van dit event is er nog de gelegenheid om samen een drankje te doen en verder te netwerken.

Tijdens dit event worden foto’s gemaakt, deze worden gebruikt voor promotionele doeleinden op social media. Wil jij niet op de foto geef dit dan aub aan bij de organisatie.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Datum/Tijd
Datum(s) - 12/06/2019
14:00 - 16:30

Wie komt er:

  • Jan
  • Lieke de Vink

Locatie
Stayokay Dordrecht

Categorieën