Nederland Leest voor ondernemers


Ontmoet ondernemers voor kennisoverdracht, samenwerking en zakendoen in De BibliotheekAanzet!

Over dit evenement

De bibliotheek zet de deuren open voor ondernemers uit de regio. Tijdens het evenement vind je schrijvers van managementboeken over actuele en inspirerende onderwerpen waar jij als ondernemer écht iets aan hebt.

Laat je inspireren en doe nieuwe kennis op, er zijn minimaal 10 schrijvers aanwezig in de bibliotheek die je graag ontvangen aan hun tafel om te praten over hun expertise. Op de website van de Bibliotheek Aanzet vind je vanaf begin november een overzicht van deelnemende schrijvers en een korte pitch over hun boek. Naast schrijvers zijn er ook andere ondernemers aanwezig met bijzondere producten en diensten, we verwachten tijdens deze dag minimaal 250 ondernemers bij elkaar te brengen , alleen dat is al een heel goeie reden een plekje vrij te houden in je agenda.

Vanaf 17.00 zoeken we elkaar op in Café Americain ( het café in de bibliotheek) voor een hapje en een drankje tijdens de grote netwerkborrel.

Nederland Leest is de grootste nationale leescampagne die zich voornamelijk afspeelt in de bibliotheek. Tijdens dit evenement richten wij ons in het bijzonder op ondernemers. Meer informatie over Nederland Leest voor Ondernemers

 

Datum/Tijd
Datum(s) - 28/11/2019
14:00 - 19:00

Wie komt er:

Locatie
Stadsbibliotheek Dordrecht

Categorieën