MeetUp – Werken en ondernemen


 

Lexter Woordley                     Jasper Steffens                        Anasha van Tooren

MeetUp – Werken en ondernemen

Met elkaar in gesprek

Let op! De toegang is vrij. Wij adviseren u vooraf te reserveren.

Het onderwerp van deze avond is werken en ondernemen. Hoe vind ik, bind ik en boei ik nieuw talent? Moderator Lexter Woordley, executive recruiter Jasper Steffens en Stadsondernemer Dordrecht Anasha van Tooren zorgen deze avond voor het inhoudelijke programma.

Moderator Lexter Woordley

Een goed gesprek verloopt het best dankzij een uitstekende moderator. Lexter is een ervaren dagvoorzitter, interviewer, keynote speaker en presentator. Lexter Woodley studeerde af in rechten en journalistiek. Werkte o.a. voor RTL4, is lid van de adviesraad van RTV Rijnmond en is de trotse eigenaar van ‘Nederlandse Einsteins’ een wervingsbureau voor hoogopgeleide professionals. Na een paar jaar in het VK te hebben gewoond, woont ze nu in Nederland. Ze promoveert momenteel aan Birkbeck, Universiteit van Londen.

Executive recruiter Jasper Steffens

Jasper Steffens van executive search bureau ThunderMinds rekruteert op een onderscheidende manier in de hoogste regionen van het bedrijfsleven. In deze Dordtse MeetUp deelt hij zijn ervaringen én toekomstvisie met jou. Veel ondernemers hebben namelijk hetzelfde probleem: “We kunnen bijna niet aan goed personeel komen. Als we ze eenmaal gevonden hebben zijn we doodsbang dat de mensen weer de tent uitrennen.” Hoe vind je de goede mensen en hoe kun je ze met een smart workplace binden aan je merk en boeien voor de toekomst? Daarover gaat Jasper graag met je in gesprek tijdens deze MeetUp.

Stadsondernemer Dordrecht Anasha van Tooren

Anasha van Tooren organiseerde honderden succesvolle events voor en met ondernemers en ondernemende werknemers. Op 5 februari verwelkomt zij jou als Stadsondernemer van Dordrecht namens ‘De Bibliotheek aan Zet’ en ‘Kunstmin’ op deze unieke MeetUp. Anasha is eigenaar van ‘All-Connected’, een groot en actief netwerk van ondernemers in de Drechtsteden en Noord-Brabant.

De Bibliotheek AanZet en Schouwburg Kunstmin presenteren een nieuw seizoen Meetups. Praat elke maand mee over een actuele maatschappelijke thema’s, doe inspiratie op, leer nieuwe mensen kennen én deel je mening. Geen debat, maar ‘gewoon’ een goed gesprek onder leiding van een moderator.

Datum/Tijd
Datum(s) - 05/02/2020
19:30 - 21:00

Wie komt er:

Locatie
Energiehuis Dordrecht

Categorieën