MBA: Mind Body Attitude, mini-sessies deel 1


Mind Body Attitude, de juiste mindset, een gezond lichaam en een goeie houding zorgen voor groei in jouw reis naar succes als ondernemer.

Over dit evenement

Succes, dat wil elke ondernemer bereiken. Hoe? Dat is voor iedereen anders: “doe mee aan de on-live minisessies op 29 oktober”.

Op 9 april 2021 organiseert All-Connected in samenwerking met Moodz Events een 24 uurs festival waar zakelijke groei centraal staat. In aanloop naar dit event vinden er maandelijks MBA Mini-sessies plaats waar jij alvast kennis kunt maken met MBA en alle sprekers die meewerken aan dit spektakel.

Deze mini-sessies staan garant voor relevante kennis die wordt gebracht in een leuke sfeer. Ontdek vrijblijvend wat jij nodig hebt voor succes, wat is er allemaal te koop? Jouw enige investering= tijd. De mini-sessies worden gratis aangeboden.

We trappen de cyclus van events af met onderstaande sprekers. Zij behandelen tijdens de sessies 3 essentiële onderwerpen:

Stacey Seedorf, State of Mind Network 13.00-14.15

Mindset

Zie onderstaand voor meer informatie

Erwin Grootenboer, Storm Sales Solutions 14.30-15.45

Het nieuwe verkopen & tools

Zie onderstaand voor meer informatie

Hans Jansen, Opendoors Academy 16.00-17.15

Efficient ondernemen

Zie onderstaand voor meer informatie

In verband met Covid19 en alle maatregelen, hebben wij besloten dat we niet alleen publiek uitnodigen voor de MBA Mini-sessies maar deze ook live streamen.

Meld jezelf aan voor een gratis ticket voor de mini-sessie op 29 oktober. Je ontvangt per e-mail verdere informatie.

Aanmelden voor dit event doe je door hier te klikken!

De brochure over dit event kun je downloaden door hier te klikken.

Stacey Seedorf, State of Mind Network. Breinleiderschap-trainer/coach, spreker en auteur

Niks is meer hetzelfde, alles is anders… 2020 was een overgangsjaar en de wereld wordt nooit meer zoals in de jaren hiervoor. Ook de ondernemerswereld is blijvend veranderd en er is een nieuwe soort ondernemer opgestaan. De nieuwe ondernemer doet het beter, efficiënter, sneller en onafhankelijker. Ook is er een nieuwe soort spreker opgestaan. De nieuwe ondernemer heeft een eigen verhaal en dat verhaal moet verteld worden.

Breinleiderschap inzetten met als doel mindbalance

Hoe bereid je jezelf voor op een ‘optreden’; hoe krijg je jezelf en je energie op niveau; hoe krijg je jouw energie op een level dat je mensen raakt en boeit. En vooral ook hoe hou je jouw publiek geboeid, alles heeft te maken met de juiste mindset oftewel zet breinleiderschap in met als doel mindbalance.

Erwin Grootenboer, Storm Sales Solutions. Sales Coach, Trainer & Spreker

Het boek “Yes; ik wil omzet!” neemt je mee in de wereld van sales in de huidige tijd. Want ondanks alle verplaatsingen naar de online wereld, blijft persoonlijke verkoop nog altijd cruciaal en dát zal zo ook wel blijven.

Ben jij klaar voor de nieuwe manier van verkopen?

Erwin geeft je inzichten en laat je kennismaken met de praktische tools die hij zelf ook gebruikt.

Hans Jansen, Opendoors Academy. Trainer, Coach, Spreker & Inspirator. Investeerder

Time-management en focus houden zijn aandachtspunten voor menig ondernemer. Je kunt dag en nacht werken, maar daar wordt het ondernemerschap niet perse leuker van.

Wat je wilt is meer geld verdienen, in minder tijd.

Maak kennis met het gedachtegoed van Hans Jansen, inspirator op het gebied van slim ondernemen en persoonlijke ontwikkeling. Hans geeft je een introductie in efficiënter ondernemen, interactief en humoristisch.

 

 

 

 

 

 

 

Datum/Tijd
Datum(s) - 29/10/2020
13:00 - 17:00

Wie komt er:

Locatie
Stadsbibliotheek Dordrecht

Categorieën