MASTERCLASS BRAIN BASED LEADERSHIP


HET MENSELIJK BREIN EN HAAR GEHEIMEN ONTRAFELD!

HET MENSELIJK BREIN HERBERGT DIVERSE GEHEIMEN. MET BEHULP VAN DE LAATSTE TECHNIEKEN ZIJN NEUROWETENSCHAPPERS IN STAAT OM REAL-TIME IN HET BREIN TE KIJKEN. DIT GEEFT VERRASSENDE INZICHTEN IN HOE HET MENSELIJK BREIN DAADWERKELIJK WERKT EN BEHANDELD WIL WORDEN. MENSEN DIE OP DEZE WIJZE WORDEN AANGESTUURD WERKEN EFFICIËNTER EN WORDEN AMBASSADEUR VAN DE ORGANISATIE.

Hoe komt het dat mensen fouten maken en te weinig doen wat van ze verwacht wordt? Waar komt motivatie vandaan en hoe kun je dat op eenvoudige wijze beïnvloeden? Deze kennis ligt verscholen in het brein. Daarom begint deze dag met basiskennis over de werking van het brein. Het brein stelt specifieke voorwaarden aan leiderschap. Je leert wat het verschil is tussen error- en succesmanagement en hoe je dat kunt toepassen om het aantal fouten structureel drastisch te verlagen. Je leert de ontluisterende feiten over hoe het brein een “besluit“ neemt en hoe je verkeerde beslissingen herkent en voorkomt.

Je leert praktische handvatten en handige tips hoe je ervoor zorgt dat medewerkers niet alleen “ja” zeggen maar ook “ja” doen zodat jouw jaarplannen wel gehaald worden!

AANBIEDING € 349,-

De Masterclass biedt Sparkwise normaal aan voor een bedrag van €399,00 omdat jij via All-Connected en Anasha van Tooren met hen in contact bent gekomen doen zij jou dit aanbod!

VOOR MEER INFORMATIE DOWNLOAD DE BROCHURE MET ONDERSTAANDE LINK

BROCHURE MASTERCLASS BRAIN BASED LEADERSHIP

Bookings


Datum/Tijd
Datum(s) - 26/10/2020
10:00 - 17:00

Wie komt er:

Locatie
Stayokay Dordrecht

Categorieën