Makro en All-Connected op locatie


Netwerk event voor ondernemers uit Rotterdam en omstreken, ontmoet andere ondernemers en maak kennis met het sfeervolle Granny’s Restaurant

Over dit evenement

In opdracht van Makro Barendrecht organiseert All-Connected op 1 oktober een Makro Horeca event. Granny’s Rotterdam staat die middag in de spotlight, samen organiseren wij een netwerkevent waar ondernemers elkaar ontmoeten en kennis maken met het restaurant, haar mogelijkheden en natuurlijk de keuken! Onderstaand een kort overzicht van het programma.

  • 14.00 inloop workshop
  • 14.30 gratis workshop: Instagram for business *informatie&inschrijven via deze link *
  • 16.30 inloop
  • 17.00 aanvang netwerkborrel met gratis *signatuur cocktail*
  • 19.00 einde netwerkborrel
  • 19.30 aanvang netwerk diner

Omdat het op 8 oktober weer de wereldwijde “Dag van de eigen Zaak” is bij Makro hebben wij een leuke extra voor de ondernemers: een gratis workshop ‘Instagram for Business’ aanmelden kan via deze link.

Toegang tot het event is gratis, drankjes zijn voor eigen rekening evenals het diner dat aansluitend op de borrel wordt verzorgd voor een heel scherpe prijs. Informatie over menu en inschrijvingsmogelijkheid voor het diner volgt na aanmelding voor het netwerkevent, i.v.m de voorbereidende werkzaamheden weten wij graag of je mee eet.

Wil jij dit niet missen, meld je dan snel aan door hier te klikken, we ontmoeten je graag bij Granny’s in Rotterdam!

Tijdens de bijeenkomst worden beeldopnames gemaakt, deze worden gebruikt voor promotionele activiteiten op social media. Wil jij niet in beeld verschijnen geef dit dan aub aan bij de organisatie, dan houden wij hier rekening mee.

Datum/Tijd
Datum(s) - 01/10/2019
16:30 - 19:30

Wie komt er:

Locatie
Granny's Grill

Categorieën