Lets reconnect @ All-Connected


Eindelijk we mogen weer samen komen. Na een lange periode van bijna afkicken van sociaal contact en samen ondernemen ben ik er wel aan toe, en jij? Let’s Reconnect @ All-Connected!

Ontmoet andere ondernemers voor een babbel en borrel in een ontspannen sfeer op een prachtige locatie.

Special Connections, waardevolle ontmoetingen. De focus ligt bij deze bijeenkomst op waardevolle ontmoetingen. Vanaf 14.30 ben je welkom voor de gezellige inloop bij Stayokay in de Dordtse Biesbos. We gaan iets bijzonders doen. Na aanmelding ontvang je van mij een email met een aantal vragen. op basis van deze vragen koppel ik jou aan 2 ondernemers zodat je tijdens onze ‘Special Connections’ middag 2 heel relevante ontmoetingen hebt. We maken voor deze ‘Business-dates’ gebruik van al het moois Stayokay en de prachtige omgeving te bieden hebben, we gaan de Biesbos in! Lopend, fietsend of…. Bij binnenkomst krijg jij te horen met wie je op pad gaat en hoe. Voor dit onderdeel vragen wij een bijdrage van € 17,50. Wanneer je geen ticket hebt aangeschaft voor dit onderdeel, kunnen wij jou niet koppelen. Aanmelden is noodzakelijk!

Aanmelden voor ‘special connections’ kan via deze link.

 

Netwerkborrel. Vanaf 17.00 is het weer tijd voor een ‘ouderwets’ gezellige All-Connected borrel, we zien oude bekenden om even bij te praten maar ook nieuwe gezichten en onderzoeken samen mogelijkheden om samen te werken en zaken te doen. Toegang tot deze borrel is gratis, ivm de huidige regels rondom social distancing moet iedere bezoeker aangemeld zijn! Meld jezelf aan voor een gratis ticket voor de borrel.

Aanmelden voor Netwerkborrel via deze link

 

Belangrijke mededeling ivm de restricties rondom Covid19

Op het moment dat ik dit heb geschreven is er nog geen zekerheid over netwerkevents en hoe deze er voortaan uit gaan zien. Ik kijk positief naar de toekomst en ga ervan uit dat wij op 7 september weer samen mogen komen op een All-Connected event. Om teleurstelling te voorkomen werken wij voorlopig met een maximaal aantal deelnemers van 100, wanneer we 100 aanmeldingen hebben

ontvangen gaan wij belangstellenden op een ‘reservelijst’plaatsen. Wanneer het is toegestaan bijeenkomsten met 100+deelnemers te organiseren nemen we zo snel mogelijk contact op met de mensen op deze lijst. Daarnaast bij afmeldingen kunnen we mensen op de wachtlijst benaderen of zij nog interesse hebben om te komen. Het spijt mij en Marco van Stayokay ontzettend dat wij deze weg moeten bewandelen.

Tot snel,

Warme groet,

Anasha

Wat is All-Connected

All-Connected Netwerken met een + . De ‘+’ staat voor Smaak, Beleving & Ontwikkeling. Op een bijzondere locatie netwerken met een leuke groep mensen, een actueel topic & persoonlijke ontwikkeling voor jou als ondernemer.

Wij zijn ondernemers, actief in de regio Drechtsteden. Wij geloven in de kracht van netwerken en wat wij samen voor elkaar kunnen betekenen, en jij? Wij dagen jou uit: neem iemand mee uit jouw netwerk! Hoe meer netwerken er vertegenwoordigd zijn tijdens een event, hoe meer waarde de bijeenkomst krijgt voor de aanwezige

netwerkers. Helaas zijn wij in tegenstelling tot ‘normaal’ Ivm de huidige bijzondere situatie zijn wij genoodzaakt te werken met een strikt aanmeldingsbeleid. Elke gast moet worden aangemeld om te voorkomen dat wij niet aan de geldende regels voldoen, houdt hier aub rekening mee om teleurstelling aan de deur te voorkomen.

Natuurlijk zijn fun, food & netwerken een belangrijk onderdeel van het event.

Tijdens de bijeenkomst worden beeldopnames gemaakt, deze worden gebruikt voor promotionele activiteiten op social media. Wil jij niet in beeld verschijnen geef dit dan aub aan bij de organisatie, dan houden wij hier rekening mee.

 

 

Datum/Tijd
Datum(s) - 07/09/2020
14:30 - 21:00

Wie komt er:

Locatie
Stayokay Dordrecht

Categorieën