Inspire me@Frame21: “Drie praktisch tips voor meer online zichtbaarheid”


Over dit evenement

Betere online zichtbaarheid voor jouw product of dienst.

3 praktisch toepasbare tips die weinig tijd kosten, geen geld en ook geen technische kennis behoeven.

Te mooi om waar te zijn? Nee hoor! Patricia van der Stek, internationaal marketing specialist inspireert ondernemers gebruik te maken van de (gratis) mogelijkheden die platformen als Google, Facebook & Instagram bieden.

  1. Hoe kun jij de eerste plaats domineren op google door slim gebruik te maken van de gratis opties die het platform biedt.
  2. Hoe kun je Facebook inzetten om jouw bericht organisch (gratis) aan te laten zien aan mensen en fans op de hoogte te stellen van jouw product of dienst zonder daarvoor te betalen.
  3. Hoe kun je het snelst groeiende socialmedia platform van deze tijd inzetten om van weinig naar duizenden extra (gratis) bezoekers op je website gaan – in slechts een paar weken- èn zonder daarvoor 1 cent te hoeven betalen.

Patricia deelt haar kennis gratis met de ondernemers die naar dit event komen. Voor het gebruik van de faciliteiten, hapjes drankjes etc rekent Frame21 een bedrag van € 20,00 inclusief btw. Graag contant voldoen bij binnenkomst, Frame21heeft helaas geen pinautomaat.

Tijdens dit event worden foto’s gemaakt, deze worden gebruikt voor promotionele doeleinden op social media. Wil jij niet op de foto geef dit dan aub aan bij de organisatie.

Datum/Tijd
Datum(s) - 18/04/2019
13:00 - 16:00

Wie komt er:

Locatie
FRAME21

Categorieën