Gratis training Instagram for Business, powered by Makro


Gratis training ‘Instagram for Business’ van Patricia van der Stek. Haal meer rendement uit jouw Instagram activiteiten.

Over dit evenement

In opdracht van Makro Barendrecht organiseert All-Connected op 1 oktober een Makro Horeca event. Granny’s Rotterdam staat die middag in de spotlight, samen organiseren wij een event waar ondernemers elkaar ontmoeten en kennis maken met andere ondernemers het restaurant, haar mogelijkheden en natuurlijk de keuken!

Op donderdag 8 oktober is het de wereldwijde ‘Dag van de eigen Zaak’ bij Makro. Een wereldwijd online event. Daarom biedt Makro ondernemers deze workshop aan, zodat de deelnemers aan dit gratis event nog meer rendement kunnen halen uit hun deelname. Heb jij jezelf aan aangemeld voor DvdeZ?

Instagram for business

We starten dit event met een workshop. Zichtbaarheid is een hot item, Instagram is een heel mooi medium waarmee je veel bereik kunt genereren. Wij hebben Patricia van der Stek gevraagd een training te geven over dit onderwerp.

Patricia van der Stek, Social media expert neemt ons mee in haar verhaal over Instagram maar ook hoe je het Platform van Makro: ‘Dag van de eigen zaak’ kunt inzetten om meer zichtbaarheid én omzet te generen.

“Zichtbaarheid; Instagram for business ”

In deze training leer je hoe je Instagram kunt inzetten voor de groei van jouw bedrijf in online zichtbaarheid, klanten en omzet. Je krijgt praktische en direct toepasbare tips waardoor je meteen aan de slag kunt met Instagram voor jouw bedrijf. We koppelen deze training ook aan het Makro platform ‘Dag van de eigen zaak’ zo ontstaan er nog meer opportuniteiten voor jou als ondernemer.

  • Inloop training: 14.30
  • Aanvang training: 15.00
  • Einde training: 16.30
  • 17.00 aanvang netwerkborrel met gratis *signatuur cocktail*
  • 19.00 einde netwerkborrel
  • 19.30 aanvang netwerk diner

Aanmelden voor deze gratis training doe je door hier te klikken.

Aansluitend vindt er een Netwerkborrel plaats klik hier voor meer informatie. Kom je naar deze training dan ben je automatisch aangemeld voor de borrel, indien je er niet bij kunt zijn wil je dit aangeven bij binnenkomst zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Tijdens de bijeenkomst worden beeldopnames gemaakt, deze worden gebruikt voor promotionele activiteiten op social media. Wil jij niet in beeld verschijnen geef dit dan aub aan bij de organisatie, dan houden wij hier rekening mee.

Datum/Tijd
Datum(s) - 01/10/2019
14:30 - 15:30

Wie komt er:

Locatie
Granny's Grill

Categorieën