Duurzame gezondheid van bedrijven


 
 
De tijd van Corona biedt kansen. Verander zelf, wordt krachtiger óók als bedrijf. Je staat op een kruispunt, welke richting kies jij?

Over dit evenement

Hoe is jouw bedrijf gevaren sinds Corona de kop opstak? Zag je de omzet drastisch teruglopen? Heb je dan een manier gevonden om het verlies te stoppen? Of misschien draait jouw bedrijf geen verlies of maakt zelfs winst in deze tijd. Hoe ga je persoonlijk met deze situatie om?

Nu de maatregelen tegen Corona soepeler worden kunnen we de neiging hebben ons oude leven weer op te pakken, gas te geven. Het is logisch dat we die neiging hebben. Het is het bekende, het vertrouwde én het levert ons onze boterham. Toch wil ik een lans breken om NIET zomaar weer de oude gewoontes op te pakken. Rek dat elastiek nog even op. De tijd van Corona biedt namelijk kansen. Je staat op een kruispunt. De vraag is welke richting je gaat kiezen. Begrijp me goed, ik ontken het leed en de tragiek van de afgelopen maanden niet. Alsook de economische gevolgen, nu en voor de langere termijn. Maar als we denken dat dit het hele verhaal is, dragen we alleen de lasten van Corona.

Duurzaam gezonder worden daar gaat het om deze middag, persoonlijk maar ook als ondernemer.

Er bestaat wel een manier om je blijvend gezonder en lekkerder in je vel te voelen: Duurzaam Gezonder worden. Deze aanpak kun je zowel voor je persoonlijke gezondheid als voor je bedrijf gebruiken. Duurzaam Gezonder worden richt zich op je gezonder voelen. Dit betekent dat je uitstraling en die van je bedrijf verandert. Deze wordt krachtiger en positiever.

Je gebruikt hierbij juist al je ervaringen van deze Corona-tijd:

  • wat gaf stress?
  • Wat levert meer ontspanning op?
  • Wat is wél goed in deze tijd?
  • Wat geeft me nu een goed gevoel, een vrijer gevoel, van minder ‘moeten’?
  • Wat willen we daarvan behouden in de toekomst?
  • En als ik me niet goed voel, wat kan ik dan zelf doen om me meer ontspannen te voelen?

De antwoorden op deze vragen kun je vertalen naar je bedrijf. Zie het als een heroriëntatie op bedrijfsniveau. Het zorgt voor een betere uitstraling van je bedrijf. Jouw bedrijf wordt Duurzamer Gezonder.

Lanke Broeders, Coach, Ingenieur milieu & Natuurgeneeskundige

Onze trainingslocatie voor 4 september. * De Covid 19 maatregelen worden in acht genomen: de afstand tot elkaar is 1,5 meter er is handgel.

Aanmelden voor dit event via deze link

Datum/Tijd
Datum(s) - 04/09/2020
15:30 - 18:00

Wie komt er:

Locatie
Lanke, praktijk voor natuurgeneeskunde

Categorieën