Bovenaan in Google en duizenden volgers, dat kan gratis! Wil je weten hoe? Kom dan naar de workshop van Patricia.


De eerste plek domineren bij Google, meer mensen informeren zonder hiervoor te betalen, duizenden extra bezoekers op je website

Te mooi om waar te zijn? Nee hoor! Patricia van der Stek, internationaal marketing specialist inspireert ondernemers gebruik te maken van de (gratis) mogelijkheden die platformen als Google, Facebook & Instagram bieden.

  1. Hoe kun jij de eerste plaats domineren op google door slim gebruik te maken van de gratis opties die het platform biedt.
  2. Hoe kun je Facebook inzetten om jouw bericht organisch (gratis) te laten zien aan mensen en fans op de hoogte te stellen van jouw product of dienst zonder daarvoor te betalen.
  3. Hoe kun je het snelst groeiende social media platform van deze tijd inzetten om van weinig naar duizenden extra (gratis) bezoekers op je website gaan – in slechts een paar weken- èn zonder daarvoor 1 cent te hoeven betalen.

Patricia deelt haar kennis gratis met de ondernemers die naar dit event komen.

Tijdens dit event worden foto’s gemaakt, deze worden gebruikt voor promotionele doeleinden op social media. Wil jij niet op de foto geef dit dan aub aan bij de organisatie.

Inschrijven doe je via deze link

Datum/Tijd
Datum(s) - 29/08/2019
14:00 - 17:00

Wie komt er:

Locatie
Stadsbibliotheek Dordrecht

Categorieën