All-Connected on tour, Stadswandeling met ondernemers.


“Anders dan anders!” Wandelend netwerken door de binnenstad van Dordrecht onder leiding van Léon Peeters, Dordtoloog en Advocaat.

Over dit evenement

Op dinsdag 29 september gaat All-Connected on tour in Dordrecht.

Léon Peeters Arbeidsrecht & Pensioen advocaat bij Ten Holter Noordam Advocaten in Dordrecht neemt ons mee naar de meest interessante plekjes in het Historisch Centrum van Dordrecht. Léon is gediplomeerd Dordtoloog en daarnaast ‘meester’ in het vertellen van verhalen. Hij is opgeleid door mensen met kennis over de geschiedenis van Dordrecht, de panden, de mensen, de bedrijvigheid toen en nu. Ik weet zeker dat Léon ons gaat verrassen tijdens deze stadswandeling.

Tussen 14:30 en 15:00 uur verzamelen we op de parkeerplaats van Steegoversloot, straatnaam: ‘Het Stek’. Hier start ons Dordtse wandelavontuur. Na een korte kennismaking wandelen we stipt 15:00 uur rustig het centrum in, de wandeling duurt tot de schemering inzet rond 19.00 uur.

Via deze link aanmelden voor de stadswandeling

Er zijn voor dit event 20 plaatsen beschikbaar, meld je snel aan want vol=vol!

We sluiten dit event (optioneel) af met een netwerkdiner bij in den Witten Haen, aan de Groenmarkt 19-B. Dit is ongeveer 5 minuutjes wandelen van de parkeerplaats. Deze locatie is uniek, om meerdere redenen, het pand is prachtig maar daarnaast is het initiatief dat achter deze lunchroom zit nog veel mooier. Het is een initiatief van Philadelphia zorg. De medewerkers van het restaurant hebben een afstand tot de arbeidsmarkt, het wordt hen mogelijk gemaakt het werk te doen dat zij het liefst doen. Naast een fantastisch menu krijgen wij ook een mooi verhaal te horen deze avond. Deelname aan het diner kost €35,00, exclusief drankjes aanmelden voor het diner kan via deze link.

 

Tijdens het event wordt beeldmateriaal gemaakt (foto’s ) zou je hier niet op willen staan, geef dit aub bij binnenkomst aan dan houden wij hier rekening mee.

Datum/Tijd
Datum(s) - 29/09/2020
14:30 - 19:00

Wie komt er:

Locatie
Parkeerplaats Stek

Categorieën