All-Connected I Het geheim van de Biesbosch


Netwerken met een + . De ‘+’ staat voor Smaak, Beleving & Ontwikkeling. Op een bijzondere locatie netwerken met een leuke groep mensen.

Over dit evenement

De vakantie zit er weer op, voor de meesten van ons is het ‘back2business’. Nog even genieten van het seizoen, de natuur dát is een belangrijke reden waarom deze editie van All-Connected plaats vindt op deze bijzondere locatie. Het event wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Teamleader CRM & Stayokay Hostel Dordrecht.

Deze bijeenkomst staat in het teken van efficiënt werken. Werken met plezier, genieten van het leven óók of misschien wel júist tijdens je werk. Jouw bedrijf is iets waar jij als ondernemer heel veel tijd aan besteed dan is het juist belangrijk dat je dingen doet waar je vrolijk van wordt, toch?

“Het geheim van de Biesbosch”

Ben jij erbij? Zoals altijd starten we de bijeenkomst met een kennissessie, vanaf 15.00 uur ben je welkom bij de wikkelhuisjes op het terrein van Stayokay voor meer informatie en aanmelden klik hier.

Ben jij bij de borrel meld je dan snel aan zodat wij rekening kunnen houden met jouw komst!

We sluiten deze bijeenkomst af met een heerlijk Italiaans diner om nog even in vakantiesferen te kunnen blijven, een lange mooi gedekte tafel met heerlijke salades, antipasti’s en pasta’s waar we met een heel grote groep ondernemers van kunnen genieten en ook echt verbinding kunnen maken met elkaar klik hier om je aan te melden voor het diner.

Klik hier om je aan te melden voor het event en de aansluitende borrel

Wat is All-Connected

All-Connected Netwerken met een + . De ‘+’ staat voor Smaak, Beleving & Ontwikkeling. Op een bijzondere locatie netwerken met een leuke groep mensen, een actueel topic & persoonlijke ontwikkeling voor jou als ondernemer.

Wij zijn ondernemers, actief in de regio Drechtsteden. Wij geloven in de kracht van netwerken en wat wij samen voor elkaar kunnen betekenen, en jij? Wij dagen jou uit: neem iemand mee uit jouw netwerk! Hoe meer netwerken er vertegenwoordigd zijn tijdens een event, hoe meer waarde de bijeenkomst krijgt voor de aanwezige netwerkers.

Natuurlijk zijn fun, food & netwerken een belangrijk onderdeel van het event.

Tijdens de bijeenkomst worden beeldopnames gemaakt, deze worden gebruikt voor promotionele activiteiten op social media. Wil jij niet in beeld verschijnen geef dit dan aub aan bij de organisatie, dan houden wij hier rekening mee.

Datum/Tijd
Datum(s) - 04/09/2019
15:00 - 22:00

Wie komt er:

Locatie
Stayokay Dordrecht

Categorieën