All-Connected @ Cascade Hendrik Ido Ambacht


Drechtsteden All-Connected ontmoet Hendrik Ido Ambacht!

Deze dag draait om verbinden. Connecten met andere ondernemers, andere mensen. We ontmoeten elkaar bij Cascade waar wij ontvangen worden door ondernemers uit de regio .

Bijzondere aandacht vandaag voor autisme, de eerste week van April is de week van autisme. Iedereen ziet de wereld om zich heen net een beetje anders. Hoe jij informatie, beelden, prikkels, gevoel en emoties verwerkt, is gekleurd door je opvoeding, eerdere ervaringen en bijvoorbeeld je werk- en denkniveau. Autisme experience streeft naar meer acceptatie voor iedereen die net even anders denkt of verwerkt.

Dit jaar staat de week van in het teken van ‘werken met autisme’ daarom spreekt Evelien Huijssen coach, therapeut en trotse moeder van een dochter met autisme over autisme en werk. Wil je meer weten over autisme schrijf je in voor deze kennissessie voorafgaand aan de netwerkborrel:

Inschrijven voor deze kennissessie

All-Connected Netwerken met een + . De ‘+’ staat voor Smaak, Beleving & Ontwikkeling. Op een bijzondere locatie netwerken met een leuke groep mensen, een actueel topic & persoonlijke ontwikkeling voor jou als ondernemer.

Wij zijn 5 ondernemers actief in de regio Drechtsteden. Wij geloven in de kracht van netwerken en wat wij samen voor elkaar kunnen betekenen, en jij? Wij dagen jou uit: neem iemand mee uit jouw netwerk! Hoe meer netwerken er vertegenwoordigd zijn tijdens een event, hoe meer waardevol de bijeenkomst wordt voor de aanwezige netwerkers.

Natuurlijk zijn fun, food & netwerken een belangrijk onderdeel van het event.

Toegang tot dit event is gratis. Drankjes en diner zijn voor eigen rekening.

Inschrijven voor het evenement

Datum/Tijd
Datum(s) - 13/03/2019
16:00 - 21:00

Wie komt er:

Locatie
Stichting Cascade

Categorieën